sol - sommer - lyse netter - varme dager - kvalitetstid - dele glede

Sommerferie med barn – ferie i Norge

In familie, ferie on 08.05.10 at 8:21 pm
Emil i eplehagen - Krageberg gård

Emil i eplehagen på Krageberg

Å planlegge sommerferien slik at alle blir til lags er kanskje en større nøtt enn du forestilte deg? På nettstedet lekegrinda.com sier de følgende:

Du kjenner best ditt eget barn. Barn under fire år ønsker seg mest av alt begge foreldrenes oppmerksomhet ferien gjennom. Eldre barn trenger lekekamerater. En ferie hos bestemor kan være minst like spennende som en tur til USA. Særlig dersom bestemor har andre barnebarn som også 
kommer på besøk. Været betyr mindre for barn enn det betyr for oss voksne. En spennende skattejakt er minst like spennende dersom det regner og tordner…. Gi barna mulighet til å bli kjent med andre, leke på egen hånd, bestemme litt selv, være midtpunktet for foreldrene. Det verste er å stresse rundt på jakt etter sol eller nye opplevelser. Les hele artikkelen her.

Vi på Krageberg ønsker å slå et slag for ferie på gård! Her får dere tid til å være sammen, og barna kan utforske litt selv eller bli kjent med Emil (7) og Marie (5) som gjern ønsker seg lekekamerater. Gården innbyr til aktivitet uten store krav om planlegging eller tilretttlegging fra foreldrene. Her er det også masse å finne på som en kan gjøre sammen. Delta i dyrestell, skogsturer, eller kanskje frister en dag på fisketur med egen guide, motorisert familiemoro eller andre utflukter til aktiviteter i umiddelbar nærhet. Eller kanskje er dere bare på gjennomreise, og trenger et sjarmerende overnattingssted på veien.

Reklamer
  1. Tror det kan være fornuftig å velge norsk ferie, selv om det for tiden også er billig å dra utenlands.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: