sol - sommer - lyse netter - varme dager - kvalitetstid - dele glede

Det gode liv på landet – drømmedag for mor

In ferie on 05.05.10 at 9:10 am

Skafferiet på Helgøya

Når familien er samlet over tid, kan det være deilig med noen timer hvor du kan få litt tid alene. La far ta med ungene på guidet fisketur, så kan du få med noen små energipiller å bruke resten av ferien.  Jeg har plukket fram noen steder jeg selv ville likt å besøke om jeg hadde noen timer for meg selv, og hvor fellesnevneren er det gode liv på landet. Alle disse godbitene finnes innen ca. 30 minutter fra Krageberg. Er tradisjoner og norstalgi noe for deg er dette steder å oppsøke!

Skafferiet på Hovinsholm, Helgøya
Vertinnen på Hovinsholm ville lage et sted som kunne tilby landlig idyll i form av både opplevelser, ro, servering i kafeen og landlige varer i landlivsbutikken. Skafferiet finner du på Helgøya – en liten perle av en øy midt i Mjøsa. Det finnes mange andre flotte steder å besøke her. Sjekk nettstedet www.midtimjosa.no og Edel design  som også finnes på Helgøya/ Nes.

Interiørforretningen Huset på landet, Kapp

Et lite kultursenter med nydelig kafe, landlig interiørforretning «Huset på landet» og kunstutstilling. I år vises østlandsutstillingen på Peder Balkesenteret, og du får selvsagt ta del i Peder Balkes  fantastiske veggmalerier.

Sjekk også ut Gjøvik gårds kultursentrum, Galleri Fjordheim,  Løten nærstasjon og landhandleri,  og kom gjerne med dine tips til godbiter for mor ved Mjøsa!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: